Advertisement

Φωτια Βιλια Αττικησ - Φωτιά στα Βίλια: Χωρίς ενιαίο μέτωπο, αλλά με πολλές ... / Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής.

Φωτια Βιλια Αττικησ - Φωτιά στα Βίλια: Χωρίς ενιαίο μέτωπο, αλλά με πολλές ... / Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής.. Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη ενώ από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Την ώρα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, προσπαθούν να περιορίσουν το μέγαλο μέτωπο φωτιάς στην κερατέα, μια νέα εστία πυρκαγιάς ξέσπασε στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Λίγο μετά τις 06:00 το πρωί της τρίτης δόθηκε εντολή για νέες εκκενώσεις οικισμών. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο.

Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών άγιος γεώργιος και. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή.

Φωτιά και στα Βίλια Αττικής - Εκκενώνεται οικισμός
Φωτιά και στα Βίλια Αττικής - Εκκενώνεται οικισμός from www.voria.gr
Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας… ανάμεσά τους και τα ελικόπτερα που εφοδιάζονται με νερό. Με το πρώτο φως της ημέρας τις επίγειες δυνάμεις άρχισαν να συνδράμουν από αέρος έξι ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν πολύ μεγάλη «μάχη» για τη διάσωση των πνευμόνων πρασίνου στη δυτική αττική. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Συναγερμός στα βίλια αττικής από φωτιά στην περιοχή και κινείται προς το πόρτο γερμενό. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών άγιος γεώργιος και. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση.

Με το πρώτο φως της ημέρας τις επίγειες δυνάμεις άρχισαν να συνδράμουν από αέρος έξι ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη.

Από χθες ισχύουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην αττική εξαιτίας της φωτιάς που συνεχίζει ανεξέλεγκτη στα βίλια και τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Μαίνεται σε ένα τεράστιο πύρινο μέτωπο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες στα βίλια αττικής. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Στα βίλια βρίσκεται ήδη ένα κλιμάκιο πολωνών πυροσβεστών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών άγιος γεώργιος και. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Επιπλέον, στα βίλια βρίσκονται πολλά υδροφόρα από δήμους και περιφέρειες, καθώς και οχήματα για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Εφιαλτική ήταν η νύχτα για τους κατοίκους και τις πυροσβεστικές δυνάμεις στα βίλια αττικής, καθώς η μάχη με το πύρινο θηρίο ήταν αδιάκοπη προκειμένου οι φλόγες να μην περάσουν στο πόρτο γερμενό. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Μαίνεται σε ένα τεράστιο πύρινο μέτωπο η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια.

Φωτιά και στα Βίλια Αττικής - Εκκενώνεται οικισμός
Φωτιά και στα Βίλια Αττικής - Εκκενώνεται οικισμός from www.voria.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Από χθες ισχύουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην αττική εξαιτίας της φωτιάς που συνεχίζει ανεξέλεγκτη στα βίλια και τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Επιπλέον, στα βίλια βρίσκονται πολλά υδροφόρα από δήμους και περιφέρειες, καθώς και οχήματα για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη ενώ από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση.

Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας… ανάμεσά τους και τα ελικόπτερα που εφοδιάζονται με νερό.

Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών άγιος γεώργιος και. Με το πρώτο φως της ημέρας τις επίγειες δυνάμεις άρχισαν να συνδράμουν από αέρος έξι ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί λόγω της πυρκαγιάς στα βίλια. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα βίλια της αττικής και στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις. Με μήνυμα που εστάλη πριν λίγο από 112, δόθηκε νέα. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Λίγο μετά τις 06:00 το πρωί της τρίτης δόθηκε εντολή για νέες εκκενώσεις οικισμών. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Στα βίλια βρίσκεται ήδη ένα κλιμάκιο πολωνών πυροσβεστών. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Επιπλέον, στα βίλια βρίσκονται πολλά υδροφόρα από δήμους και περιφέρειες, καθώς και οχήματα για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα βίλια της αττικής και στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις.

Φωτιά Βίλια: Mάχη για να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από ...
Φωτιά Βίλια: Mάχη για να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από ... from cdn.cnngreece.gr
Πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το οποίο με μήνυμα του καλεί όλους. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Επιπλέον, στα βίλια βρίσκονται πολλά υδροφόρα από δήμους και περιφέρειες, καθώς και οχήματα για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Με μήνυμα που εστάλη πριν λίγο από 112, δόθηκε νέα. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν πολύ μεγάλη «μάχη» για τη διάσωση των πνευμόνων πρασίνου στη δυτική αττική. Την ώρα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, προσπαθούν να περιορίσουν το μέγαλο μέτωπο φωτιάς στην κερατέα, μια νέα εστία πυρκαγιάς ξέσπασε στα βίλια αττικής.

Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί λόγω της πυρκαγιάς στα βίλια. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών άγιος γεώργιος και. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Εφιαλτική ήταν η νύχτα για τους κατοίκους και τις πυροσβεστικές δυνάμεις στα βίλια αττικής, καθώς η μάχη με το πύρινο θηρίο ήταν αδιάκοπη προκειμένου οι φλόγες να μην περάσουν στο πόρτο γερμενό. Με μήνυμα που εστάλη πριν λίγο από 112, δόθηκε νέα. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Συναγερμός στα βίλια αττικής από φωτιά στην περιοχή και κινείται προς το πόρτο γερμενό.

Posting Komentar

0 Komentar